Tjänster

Fysioterapi

Undersökning, behandling och rehabträning. Jag jobbar för ElitRehab och håller till på Fysiken Gibraltargatan. För bokning maila: mikael@elitrehab.com eller ring receptionen på Fysiken: 031-106930 och säg att du vill ha tid hos Fysioterapeut Mikael Gottberg.

Vi är anslutna till Hälso- och sjukvården i Västra Götaland och du behöver ingen remiss för att besöka oss. Ett besök kostar 100.- och avgiften är frikortsgrundande. För patienter under 20 år samt över 80 år är det kostnadsfritt.
I rådande pandemiska läge erbjuder vi även distansmöten via videolänk samt regelbundna uppföljningar via detta eller telefon. Möjlighet finns även att träffas utomhus vid vår mottagning på Gibraltargatan 39-41.

Avbokning senare än 24 timmar innan utsatt tid debiteras med 150:-

För dig med privatvårdsförsäkring: Be ditt försäkringsbolag boka en tid för dig hos oss.

Löpfyspass

På måndagar kl 18.00 anordnar jag och ElitRehab ett Löpfyspass på utegymmet vid Fysiken Gibraltargatan. Till detta finns ett begränsat antal platser om max 15 personer med tanke på rådande situation i samhället. Passet brukar vara populärt och kräver därför föranmälan till mikael@elitrehab.com. Kostnad 75 kr p.p och tillfälle. Fokuset på dessa pass är att lära ut och inspirera till styrketräning utomhus för att öka din prestationsförmåga som löpare samt att kunna träna och tävla mer skadefritt.

Löpcoaching

Vi inleder med en grundläggande konversation gällande bakgrund, mål och nuvarande status. Utifrån det bygger vi upp din träning, omfattningen här kan variera och därav priset/tidsåtgången. Men jag rekommenderar minst uppföljning varannan vecka. Maila mig på mikael@urp.nu för fler frågor och för förfrågan om coaching. Jag coachar även mer än gärna grupper!

Löpanalys

Mer info om detta inom kort!