Om mig


Mikael Gottberg
Jag är Leg. Fysioterapeut, specialiserad på idrotts- och motionsskador samt ortopedisk rehabilitering. Jag är även en erfaren löpcoach, såväl för individer som grupp, samt ultralöpare på landslagsnivå.

En stor drivkraft för mig är att hjälpa andra att utvecklas inom löpningen, oavsett om det handlar om att du vill komma igång med löpträning från grunden, om du har ett visst tidsmål på en viss distans eller vill kunna springa längre distanser och mer skadefritt än tidigare.

Jag har en god grund att stå på för att coacha de flesta personer med vitt skilda förutsättningar och målbilder. Detta genom min utbildning till Fysioterapeut samt min specialisering inom idrottsmedicin och idrottsvetenskap. Men även genom mitt genuina intresse och erfarenhet av löpträning, prestationsutveckling och pedagogik.
För att boka mig som coach, kika under “Tjänster”.

Jag är i övrigt en engagerad Fysioterapeut som vill hitta roten till dina besvär och genom rehabträningen göra dig starkare samt mer skadefri än innan. Har du besvär som hämmar dig i löpträningen, din utveckling eller rent allmänt i vardagen så klicka på länken ovan för att se hur du bokar in dig och vad som gäller. Tider finns och det kostar dig inte någon förmögenhet!

Både som elitsatsande ultralöpare och löpcoach är jag alltid öppen för förslag och idéer på samarbeten, oavsett om det handlar om ett längre samarbete eller om en punktinsats i sociala medier eller på något event.

Hör gärna av dig till mig om du representerar ett företag eller organisation som är intresserade av ett samarbete.

Kontakta mig via mail eller telefon:
mikael@urp.nu
+46 727 11 55 21